Aktuality

Nabídka jarního ošetření kukuřice a ozimých obilovin

  NABÍDKA JARNÍHO OŠETŘENÍ KUKUŘICE A OZIMÝCH OBILNIN Datum: 28.4.2013, informační dopis č. 2/2013   Vážení obchodní přátelé, sezóna aplikace pesticidů se začíná pomalu rozbíhat a tak Vám zasílám několik důležitých informací k aktuálnímu použití našich přípravků. Equip+Buctril Pack Equip + Bucril Pack je herbicidní balíček pro postemergentní ošetření kukuřice proti pýru plazivému, ježatce kuří […]

 

NABÍDKA JARNÍHO OŠETŘENÍ KUKUŘICE A OZIMÝCH OBILNIN

Datum: 28.4.2013, informační dopis č. 2/2013

 

Vážení obchodní přátelé,

sezóna aplikace pesticidů se začíná pomalu rozbíhat a tak Vám zasílám několik důležitých informací k aktuálnímu použití našich přípravků.

Equip+Buctril Pack

Equip + Bucril Pack je herbicidní balíček pro postemergentní ošetření kukuřice proti pýru plazivému, ježatce kuří noze, bérům, prosu a řadě dvoděložných plevelů, který Vám dokonale vyčistí kukuřici od všech plevelů. Více informací viz. přiložený leták.

EQUIP+BUCTRIL PACK nabízíme v balíčku na ošetření 7 – 7,5 ha plochy kukuřice.

 

 

 

Vaztak ACTIVE + MOSPILAN Pack

Mospilan 20 SP můžete aplikovat v řepce ozimé 3x za vegetaci, a to vždy proti: krytonosci řepkovému a čtyřzubému, proti blýskáčku řepkovému, proti bejlomorce kapustové a krytonosci šešulovému.
Tento insekticidní balíček můžete v současné době použít pro ošetření řepky proti:
Blýskáčku řepkovému – použití na počátku květu s velmi rychlým účinkem a dlouhým reziduálním působením.
Bejlomorce kapustové a krytonosci šešulovému – aplikovat v době plného květu až počátku odkvétání.
VAZTAK ACTIVE + MOSPILAN PACK nabízíme na ošetření 20 ha řepky ozimé.

Velice důležité je také první ošetření proti houbovým chorobám obilnin, protože na něm je postaven výnos a rozhoduje o efektivním využití dalších Vašich nákladů do porostu – hnojiva, pesticidy, práce.

TOPSIN M 500SC + IMPULSE SUPER

Topsin M 500 SC 0,5 l + Impulse Super 0,5 l/ha je výhodná fungicidní kombinace pro první ošetření ozimých obilnin s preventivním a kurativním účinkem.
aplikujte na porosty na počátku sloupkování
STOP EFEKT – na starších listech viditelné napadení braničnatkou, padlím, zastaví šíření chorob a ochrání nové přírůstky
účinnost na choroby pat stébel, braničnatky, padlí travní
Topsin M + Impulse Super vytvoří pevný základ pro vysoký výnos pšenice a ječmene. Konkrétní možnosti použití – viz. přiložený leták.
Balíček TOPSIN M +IMPULSE SUPER nabízíme na ošetření 20 ha plochy pšenice a ječmene.

Vaše starosti jsou i naše starosti !
Přesvědčte se !

Aktuality